haberkartali.net

Beşiktaş, Altınordu ile berabere kaldı

10 Ocak 2020 - 18:47
Beşiktaş, Antalya'da devre arası kampının son hazırlık maçında Altınordu ile 2-2 berabere kaldı. Beşiktaş'ın golleri Lens ve Burak Yılmaz'dan geldi.

Beşiktaş, Antalya’da Gloria Sports Arena’da oynanan hazırlık maçında Altınordu ile oynadığı hazırlık maçını 2-2 berabere tamamladı.

Siyah-beyazlılar maça; Loris Karius, Gökhan Gönül, Domagoj Vida, Victor Ruiz, Caner Erkin, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Jeremain Lens, Abdoulay Diaby, Georges N’Koudou ve Burak Yılmaz on biriyle başladı.

İkinci yarının başında; Caner, Ruiz ve Karius’un yerine; Rıdvan, Roco ve Utku oyuna dahil oldu. 57. dakikada N’Koudou-Boyd, 61. dakikada Atiba-Necip değişiklikleri gerçekleşti. 65. dakikada Burak yerini Umut’a bırakırken sakatlanan Lens’in yerine de Güven oyuna girdi. 74. dakikada Gökhan çıktı, Rebocho oyuna dahil oldu. 80. dakikada Vida’nın yerine Kartal Kayra oyuna girdi. 89. dakikada sakatlanan Umut’un yerine Ahmet oyuna dahil oldu.

Beşiktaş, orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta üstünlük sayısını bulamadı ve maç 2-2 berabere sonuçlandı.

Beşiktaş’ın 2 golü Lens ve Burak Yılmaz’dan geldi.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.