haberkartali.net

Beşiktaş – Ankaragücü rekabetinde öne çıkan istatistikler!

05 Mart 2020 - 13:13
Süper Lig'in yirmi beşinci haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Ankaragücü'nü ağırlayacak. Mücadele 6 Mart Cuma günü 20.00'de başlayacak.

Süper Lig’in yirmi beşinci haftasında Beşiktaş ile Ankaragücü karşı karşıya gelecek.

Vodafone Park’ta 6 Mart Cuma günü saat 20.00’de MKE Ankaragücü ile karşılaşacak olan Beşiktaş , Süper Lig’de MKE Ankaragücü’nu en fazla mağlup eden takım unvanına sahip.

Beşiktaş ile MKE Ankaragücü, Süper Lig’de 102. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 101 maçta Beşiktaş 68 galibiyet alırken 25 karşılaşmada da taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı. Başkent ekibi ise yalnızca 8 karşılaşmadan galibiyetle ayrılabildi.

Lig maçlarında Siyah-Beyazlılar’ın attığı 188 gole, sarı-lacivertliler 67 golle karşılık verirken ikili arasında oynanan son 23 karşılaşmada Beşiktaş, yalnızca 1 kez mağlup oldu.

Galibiyet serisi yakalamak istiyor

Başakşehir ve Trabzonspor maçlarında 5 puan kaybeden Beşiktaş, zirve yarışında derin yara alırken son maçta zorlu müsabakada Alanyaspor’u mağlup etmeyi başardı. Siyah-Beyazlılar, MKE Ankaragücü karşısında da kazanarak galibiyet serisine başlamak istiyor.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.