haberkartali.net

Beşiktaş, Atiba ile uzatacak

09 Mart 2020 - 9:08
Başkan Çebi ve ekibi, sezon sonunda hem performansı hem de profesyonelliği ile gönüllere taht kuran Atiba Hutchinson'un sözleşmesini uzatacak.

Beşiktaş’ta 7. sezonunu geçiren Atiba Hutchinson, ilerleyen yaşına rağmen performansından hiçbir şey kaybetmedi, hatta üzerine de koydu. Elneny ile birlikte oynayınca hücumda daha fazla gözüken Kanadalı yıldız, 4 gol ve 5 asistle skora en çok katkı sağladığı sezonunu yaşıyor.

37 yaşındaki oyuncu, hem ortaya koyduğu futbol hem de profesyonelliği ile tüm camianın takdirini kazanırken, yeni sözleşmeyi de kaptı. Başkan Ahmet Nur Çebi ve ekibi, Atiba’nın sezon sonu bitecek mukavelesini bir yıl daha uzatma kararı aldı.

Duygular karşılıklı

Yöneticiler, övgüler yağdırdıkları tecrübeli futbolcu için “O bizim önemli değerlerimizden birisi. Profesyonelliği herkese örnek teşkil edecek seviyede. Kendisi de Beşiktaş formasını giymekten dolayı son derece mutlu. Duygularımız tabii ki karşılıklı. Gelecek yıl da birlikte devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.