haberkartali.net

Beşiktaş, Balotelli ile görüşüyor

04 Aralık 2019 - 8:41
Beşiktaş, İtalyan yıldız Balotelli transferi için görüşmelere resmen başladı. Brescia, golcü futbolcuyu bedelsiz bırakabileceklerini açıkladı.

Burak Yılmaz’ın sakatlık sürecinde Güven Yalçın’dan istediği verimi alamayan Beşiktaş‘ta yeni yönetimin görevi devralmasının ardından golcü transferi gündeme gelmişti. Bu doğrultuda Mario Balotelli‘yi listelerine dahil eden siyah-beyazlılar, oyuncunun kulübü Brescia’dan gelen açıklama sonrası temaslarına hız verdi. İtalyan kulübünün başkanı Massimo Cellino, golcü futbolcuyu Ocak ayında bedelsiz olarak bırakabileceklerini dile getirdi. Beşiktaş’ın transferden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları da geçtiğimiz günlerde İtalya’ya giderek oyuncunun temsilcileriyle bir görüşme gerçekleştirdi. Torunoğulları‘nın Balotelli’ye Brescia’da aldığı rakam olan 1.5 milyon avroyu teklif ettiği öğrenildi. Beşiktaş Ocak ayında, forvetin yanı sıra stoper ve kanat mevkilerine de takviye yapmayı planlıyor.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.