haberkartali.net

Beşiktaş, Gedson Fernandes için devreye girdi

04 Haziran 2021 - 10:49
Beşiktaş, tecrübeli orta saha oyuncusu Gedson Fernandes için Benfica yönetimine satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu.

Şampiyon Beşiktaş, transfer atağına başladı. Şampiyonlar Ligi’ni de hesaba katarak kadrosunu güçlendirmek isteyen Siyah-Beyazlı kurmaylar, geçtiğimiz sezon Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen Portekizli yıldız Gedson Fernandes için düğmeye bastı.

Genel kurul nedeniyle Galatasaray’ın transferde ağır kalmasından yararlanan Beşiktaş, Gedson Fernandes için Benfica kulübüne satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu. Bunun yanında Beşktaş yönetimi oyuncunun maaşının tamamını karşılamayı da kabul etti.

Benfica kulübü Beşiktaş’ın bu teklifini değerledirmeye alırken Portekizli orta saha oyuncusunun menajeri ile de temasa geçildiği ve Siyah-Beyazlı kulübün gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olmasının oyuncuyu etkilediği de gelen haberler arasında. 22 yaşındaki yaşındaki Fernandes merkez orta sahada görev yapıyor.

Güncel piyasa değeri 12 milyon Euro olan Gedson Fernandes, 2 kez Portekiz Milli Takım formasını da sırtına geçirdi.

Rosier’in bonservisini elinde tutan Sporting Lizbon kulübü 6 milyon Euro’luk bonservis ücretinde indirime gitmiyor. Portekiz kulübünün yeniden kiralamaya da sıcak bakmadığı öğrenildi.

Beşiktaş yönetimi sözleşmesi sona eren teknik direktör Sergen Yalçın ile ilk görüşmeyi dün gerçekleştirdi. Sıcak bir atmosferde geçtiği öğrenilen ve Başkan Çebi’nin de yer aldığı görüşmede taraflar fikirlerini beyan etti. Sergen Yalçın’ın 2 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Haber Kaynağı: Takvim

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.