haberkartali.net

Beşiktaş, Jahovic’i transfer etmek istiyor

24 Temmuz 2020 - 15:48
Siyah-Beyazlı ekip, takımdan ayrılan Burak Yılmaz'ın alternatifi olarak Antalyaspor'un yıldızı Adis Jahovic'i belirledi.

Peşpeşe ayrılıklarla şok yaşayan Siyah-Beyazlı ekip, gidenlerin yerini doldurmak için jet hızıyla düğmeye bastı. Beşiktaş transfer komitesi Fransız ekibi Lille ile anlaşmak üzere takımdan ayrılan Burak Yılmaz’ın yerini Adis Jahovic ile doldurma kararı aldı. Teknik direktör Sergen Yalçın’ın, Konyaspor ve Yeni Malatyaspor’da birlikte çalıştığı golcü oyuncunun ismini, yönetime ilettiği öğrenildi. Zaman kaybetmeden Burak Yılmaz’ın yokluğunu doldurmak isteyen Beşiktaş yönetimi Bosnalı forvetin transferi için çalışmalara başladı.

Yönetim çalışmaya başladı

Antalyaspor ile 2021 Haziran’a kadar sözleşmesi bulunan Adis Jahovic için girişimde bulunacak olan Beşiktaş ön araştırma yapmaya başladı. Antalyaspor yönetimine resmi teklif götürmeden önce eldeki şartları değerlendirecek olan Ahmet Nur Çebi ve ekibi, bir miktar bonservis ve bazı takas önerileri ile Güney ekibinin kapısını çalmaya hazırlanıyor. Antalyaspor yönetimi teklife sıcak baktığı takdirde Jahovic ve menajeri ile de görüşmeler başlayacak.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.