haberkartali.net

Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı’na umut ışığı doğdu

01 Temmuz 2020 - 17:04
Ayvalık Beşiktaşlılar Derneği, maddi sıkıntılar çeken ve takım kurmakta zorlanan Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı'na forma sponsoru oldu.

Ayvalık Beşiktaşlılar Derneği‘nden diğer derneklere örnek olabilecek bir hamle geldi.

Derneğin Başkanı Serkan Özkan, ekonomik sıkıntılar çeken Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı‘na forma sponsoru olduklarını açıkladı.

haberkartali.net‘e konuşan Özkan, “Beşiktaş’a hizmet etmekten gurur duyuyoruz. ‘Bırakmam Seni’ kampanyasına gerek SMS gerekse bağışlarımızla katkıda bulunurken neden daha iyisini yapamayalım diye tartışıyorduk. Yönetimimizle bağlantıya geçtik, sponsorluk ücretlerini sorduk ve anlaştık.” ifadelerini kullandı.

“Ben de voleybol antrenörüyüm”

Kendisinin de voleybol antrenörü olduğunun altını çizen Özkan, “Ben, daha önce Ayvalık’ta Beşiktaş Voleybol Okulu da kurdum. Birinci lige gönderdiğim birçok sporcum var. Ancak benim isteğim, sporcularımın Beşiktaş’a hizmet etmeleri. Ne yazık ki bu zamana kadar amatör branşlara yeteri kadar değer verilmedi. Kadın voleybol takımımızın da durumuna şahit olunca, destek olmak istedik.” şeklinde konuştu.

“Sponsorluk ücretinde ayrıcalık olamaz”

Sponsorluk ücreti hakkında insanların kendilerine imtiyaz verildiğini düşünmemesini isteyen Serkan Özkan, “Takımımızın formasının herhangi bir bölümünde derneğimizin logosu yer alacak. Bu yer henüz belli değil, voleybol formalarında birçok reklam alanı var. Herhangi bir markanın sponsorluk için ne kadar ödemesi gerekiyorsa biz de o kadar ödeyeceğiz. Herhangi bir kolaylık veya indirim olamaz. Bizim amacımız zaten Beşiktaş’a destek olmak, indirim kovalayamayız.” dedi.

Haber Kaynağı: haberkartali.net Özel Haber

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.