haberkartali.net

Beşiktaş, kampa giriyor

08 Mayıs 2020 - 16:38
Siyah Beyazlılar, lige hazırlık ve tedbir kapsamında 16-19 ve 23-26 Mayıs tarihleri arasında Nevzat Demir Tesisleri'nde kampa girecek.

Türkiye Futbol Federasyonunun 12-13-14 Haziran haftasında liglerin başlamasının öngörüldüğünü bildirmesi üzerine takımlar hazırlıklarını hızlandırdı.

Bu kapsamda, geçen haftalarda koronavirüs tedbirleri kapsamında grup halinde çalışmalara başlayan Beşiktaş, gelecek hafta takım olarak kampa gireceklerini duyurdu.

Siyah Beyazlı kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

“Futbol Takımımız, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından haziran ayında devam edeceği duyurulan Süper Lig Cemil Usta Sezonu için iki hazırlık kampı gerçekleştirecek.

Siyah-beyazlılarımız, Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın tarafından yapılan planlama doğrultusunda, 16-19 Mayıs ile 23-26 Mayıs tarihleri arasında BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde tam kadro halinde iki kamp yapacak.”

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.