haberkartali.net

Beşiktaş Kayseri deplasmanında

06 Temmuz 2020 - 10:42
Beşiktaş, Süper Lig'in 30. haftasında bugün kümede kalma mücadelesi veren Hes Kablo Kayserispor'a konuk olacak.

Kadir Has Stadı’nda oynanacak Hes Kablo Kayserispor – Beşiktaş mücadelesi, saat 21.00’de başlayacak.

Yukatel Denizlispor ve İttifak Holding Konyaspor maçlarından galip ayrılan siyah beyazlılar, Kayseri’den üç puanla dönerek Avrupa kupalarına katılma şansını sürdürmek istiyor. 51 puandaki Beşiktaş maçtan galip ayrılması durumunda Galatasaray’ı geçerek 4. sıraya yerleşecek.

Beşiktaş’ta sarı kart cezalısı Tyler Boyd bu maçta forma giyemeyecek. Tedavileri devam eden Douglas, Umut Nayir ve Adem Ljajic de takımındaki yerlerini alamayacak.

6 oyuncu sarı kart cezası sınırında

Beşiktaş‘ta Vida, Atiba, Caner, N’Koudou, Elneny ve Lens kart görmeleri durumunda 31. haftada oynanacak Kasımpaşa maçında görev yapamayacak.

Kayserispor ateş hattından çıkmak istiyor

28 puanla 17. sırada bulunan Hes Kablo Kayserispor, rakibini yenerek kümede kalma umutlarını son 4 maça taşımayı planlıyor. Sarı-kırmızı ekip, maçtan 3 puanla ayrıldığı takdirde küme düşme hattının üstüne çıkacak.

Son iki maçında Gençlerbirliği ve Demir Grup Sivasspor’u yenen sarı-kırmızılılar, Beşiktaş karşısına bu maçların moraliyle çıkacak.

Kayserispor’da 5 isim yok

Kayserispor’da sarı kart cezalısı Mensah ve Yasir Subaşı ile sakatlığı bulunan Hakan Arıkan, Oğuzhan Çapar ve Alpay Çelebi forma giyemeyecek.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul’da oynanan maçı Beşiktaş 4-1 kazanmıştı.

Haber Kaynağı: TRT Spor

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.