haberkartali.net

Beşiktaş, ligde 78 gün sonra gol yemedi

09 Şubat 2020 - 0:31
Beşiktaş, Süper Lig'in 21. haftasında Vodafone Park'ta Gaziantep FK ile oynadığı müsabakadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Süper Lig’in 20. haftasında deplasmanda Rizespor’u mağlup etmeyi başaran siyah-beyazlılar Sergen Yalçın önderliğinde, Gaziantep FK karşısında net bir skorla galibiyet aldı.

Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Sergen Yalçın, Vodafone Park’taki ilk maçından zaferle ayrılmayı başardı.

Kartal, evinde oynadığı karşılaşmadan 3-0’lık skorla galip ayrıldı ve böylece ligde 78 gün sonra kalesini gole kapatmayı başardı.

Burak Yılmaz‘ın golüyle öne geçen Beşiktaş, yeni transferi Boateng ile farkı ikiye çıkarırken maçın son sözünü ise son dakikalarda attığı kafa golüyle Lens söyledi.

İkinci yarıda rakibe üstünlük sağlamayı başaran Beşiktaş, aldığı galibiyetle puanını 36’ya yükseltirken Sergen Yalçın ise Beşiktaş teknik direktörü olarak çıktığı 2 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmış oldu.

Siyah-beyazlılar, en son 23 Kasım Cumartesi günü Konyaspor‘la oynadığı 1-0’lık skorla galibiyetle ayrıldığı müsabakadan gol yemeden ayrılmıştı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.