haberkartali.net

Beşiktaş, Nevzat Demir Tesisleri’ne isim sponsoru arıyor!

26 Kasım 2019 - 16:28
Para akışını artırmak isteyen Beşiktaş yönetimi, sponsorluk arayışları kapsamında Nevzat Demir Tesisleri'ne isim sponsoru arıyor.

Kulüp kasasına giren para akışını artırmak isteyen Beşiktaş yönetimi, sponsorluk arayışlarını sürdürüyor.

Ahmet Nur Çebi ve ekibi, Nevzat Demir Tesisleri’nin isim hakkından gelir elde etme amaçlı olarak sponsorlarla görüşmelere başladı.

Siyah beyazlı yöneticilerin, ilk olarak tesislerin yapımında büyük emekleri olan isim sahibi Nevzat Demir ile usulen görüşeceği ve ardından görüşmelere resmiyet kazandıracağı öğrenildi.

Nevzat Demir kimdir? 

Beşiktaş spor tesislerine ismini veren ve aslen Erzincanlı olan Nevzat Demir, Fıratpen pencerelerinin sahibi olarak  tanınıyor. Fırat Plastik Kauçuk Sanayi ve Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Nevzat Demir, 65 yaşında.

İş hayatına Galata semti çevresinde ticaret yapan babasının yanında başlayan Nevzat Demir Türkiye’nin en zengin iş adamlarından birisi. Nevzat Demir, 1972’de kurduğu Fırat Plastik ile adını zirveye yazdırdı.

1980’lerin başında sanayiciliğe kayan Nevzat Demir, eğitim hayatını ilerleyen yaşında tamamladı. 1999 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadı Enstitüsü İşletmecilik Bölümünü’nü bitiren Nevzat Demir, 2001 yılında da İ.Ü İktisat Fakültesi Uluslararası İşletmecilik Bölümü’ndeki yüksek lisansını tamamladı. Aynı üniversitede doktorasını da veren Nevzat Demir, aynı zamanda TÜGİAD ve TÜSİAD üyesi.

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nin yapımında, çok sıkı bir Beşiktaş taraftarı olan Nevzat Demir büyük pay sahibidir. Bu sebeple de Beşiktaş tesislerin ismini Nevzat Demir Tesisleri koymuştur.

Haber Kaynağı: haberkartali.net Özel Haber

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.