haberkartali.net

“Beşiktaş onun için en doğru tercih olur”

19 Nisan 2020 - 7:29
Portekizli kaleci Bruno Varela'nın eski antrenörü Carlos Ribeiro, öğrencisi için en doğru tercihin Beşiktaş olduğunu söyledi.

Loris Karius’un sezon sonunda Liverpool’a dönüşüne kesin gözüyle bakılan Beşiktaş‘ta kaleci arayışları sürüyor.

Daha önce de Siyah Beyazlı takımla adı anılan Bruno Varela cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Portekizli kalecinin Vitoria Setubal’deki antrenörü Carlos Ribeiro, eski öğrencisinin geleceği için en doğru kararın Beşiktaş olduğunu söyledi.

Portekiz menşeli yayın organı Bola Branca‘ya konuşan deneyimli antrenör, “Varela geleceğini düşünüyorsa Beşiktaş’a gitmeli. Ajax’ta fazla forma şansı bulamıyor. Bir kaleci için en önemli nokta devamlılıktır, forma giymedikçe formdan düşersiniz. Bu nedenle, Türkiye onun için en uygun tercih olacaktır.” ifadelerini kullandı.

Portekiz Milli Takımı’na giden yolun İstanbul’dan geçebileceğini belirten Riberio, “Varela’nın önünde bir yol ayrımı var. Beşiktaş’ı seçerse milli takım hedefine daha çabuk ulaşır, tıpkı Vitoria Setubal’deki gibi. Burada harika bir sezon geçirmişti ve milli takıma çağrılmıştı.” şeklinde konuştu.

Benfica ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki file bekçisi, bu sezon başında Hollanda temsilcisi Ajax’a kiralık olarak transfer olmuştu.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.