haberkartali.net

Beşiktaş, orta saha ve forvet için adaylarını belirledi

16 Aralık 2019 - 17:22
Fransız basını, transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş 'ın Yohan Boli ve Oghenekaro Etebo ile ilgilendiğini duyurdu.

Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beşiktaş, rotayı İngiltere’ye ve Belçika’ya çevirdi.

Eurosport Fransa muhabiri Manu Lonjon, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla siyah beyazlıların Yohan Boli ve Oghenekaro Etebo ile ilgilendiğini yazdı.

Habere göre, hücum hattında eksikleri bulunan Kara Kartal’ın Belçika Ligi ekiplerinden Truiden’de forma giyen 26 yaşındaki Fildişili forvet Yohan Boli’yi radarına aldığı belirtildi.

Dorukhan’ın sakatlığıyla orta sahada da sayısal olarak eksilen Beşiktaş’ın, İngiltere Championship ekiplerinden Stoke City’de forma giyen 24 yaşındaki Nijeryalı orta saha Oghenekaro Etebo’yu da transfer etmek istediği belirtildi.

Etebo, bu sezon Stoke City forması ile çıktığı 15 maçta gol katkısında bulunmazken Fildişili forvet Boli, Belçika Ligi’nde görev aldığı 18 maçta 11 gole doğrudan katkı yaptı.

Transferden Sorumlu Yönetici Erdal Torunoğulları, “Transfer döneminde 1 ya da 2 takviye yapmayı düşünüyoruz.” ifadelerini kullanmıştı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.