haberkartali.net

Beşiktaş, Rebocho’da çıkmaza girdi

30 Ocak 2020 - 11:21
Rebocho'yu sezon başında Beşiktaş'a kiralık olarak gönderen Guingamp, oyuncunun sözleşmesinde herhangi bir revizeyi kabul etmedi.

Beşiktaş yönetimi, 7 maçta daha 45’er dakika forma giymesi halinde sözleşmesindeki 2.8 milyon avroluk opsiyon maddesi devreye girecek olan Pedro Rebocho‘nun avukatıyla Vodafone Park’ta bir araya geldi.

Siyah-beyazlılar, Portekizli yıldızın temsilcisine “Rebocho’nun kulübü yeni sözleşmeyle bu zorunluluğu ortadan kaldırmalı. Aksi takdirde sezon sonuna kadar kadroda olması mümkün değil” sözleriyle alınan kararı bildirdi.

Ancak Rebocho’yu sezon başında Beşiktaş‘a kiralık olarak gönderen Guingamp, sözleşmede herhangi bir revizeyi kabul etmedi.

Yönetimin, Rebocho için son bir görüşme yapacağı, yine olumsuz sonuç çıkması halinde sezon sonuna kadar sol bekte Caner ve Rıdvan’la devam edeceği belirtildi.

 

https://haberkartali.net/tag/rebocho

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.