haberkartali.net

Rebocho’nun sözleşme detayları belli oldu

21 Ocak 2020 - 12:15
Beşiktaş, sezon başında Guingamp'tan 400 bin avro karşılığında kiraladığı Pedro Rebocho'nun bonservisini almak zorunda kalabilir.

Beşiktaş‘ın, sezon başında Guingamp’tan 400 bin avro karşılığında kiraladığı Pedro Rebocho‘nun zorunlu satın olma opsiyonu olduğu ortaya çıktı.

İki kulüp arasındaki sözleşmeye göre Rebocho, 20 Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi maçında en az 45 dakika forma giyer ve Beşiktaş, Süper Ligi ilk 4 sıra içerisinde bitirirse, Kara kartal, Rebocho’nun bonservisini almak zorunda kalacak.

Bu durumda Beşiktaş, Guingamp’a 2 milyon avro daha ödeyecek. Ayrıca Portekizli futbolcunun bir sonraki satışından elde edilecek kârın yüzde 30’u da Fransız ekibine verilecek.

Rebocho’nun bu sezon Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi’nde 45 dakika ve üzeri sahada kaldığı maç sayısı 13. Bu sayı eğer 20’ye yükselir ve Beşiktaş ligi ilk 4 içerisinde bitirirse, zorunlu opsiyon maddesi geçerlilik kazanacak.

Haber Kaynağı: NTV

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.