haberkartali.net

Beşiktaş, Rıdvan ile sözleşme tazeleyecek

28 Ocak 2020 - 11:59
Kartal, Göztepe deplasmanında 90 dakika sahada kalan ve iyi bir performans sergileyen Rıdvan Yılmaz'a yeni sözleşme teklif edecek.

Kartal’ın 18 yaşındaki sol beki Rıdvan Yılmaz, Göztepe deplasmanında 90 dakika sahada kalırken ortaya koyduğu performansla büyük alkış topladı. Savunmadaki başarılı müdahalelerinin yanı sıra hücuma verdiği destekle dikkatleri üzerine çeken genç futbolcu, yönetim ve teknik heyetin tek tesellisi oldu.

Yardımcı antrenör Şenol Fidan tarafından Göztepe’ye karşı sürpriz biçimde ilk 11’de sahaya sürülen Rıdvan Yılmaz’ın sözleşmesi sezon sonu bitiyor.

Beşiktaş yönetimin iki sezon önce profesyonelliğe geçirilen genç futbolcuya önümüzdeki günlerde uzun süreli bir sözleşme imzalatacağı belirtildi.

Siyah beyazlıların, Kartal Kayra Yılmaz, Ersin Destanoğlu ve Erdoğan Kaya gibi genç oyuncuların sözleşmelerini de kısa süre içinde yenilemeyi planladığı ifade edildi.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.