haberkartali.net

Beşiktaş seriyi devam ettirmek istiyor

02 Aralık 2019 - 9:14
Süper Lig'in 13. haftasında Kayserispor'u ağırlayacak olan Beşiktaş, galibiyet serisine devam etmenin peşinde.

Beşiktaş, Süper Lig’in 13.haftasında evinde İstiklal Mobilya Kayserispor’u ağırlayacak.

Ligde aldığı oynadığı 12 maçta 6 galibiyet 3 beraberlikle 21 puanı olan siyah beyazlı ekip, bugün puanını 24’e çıkarmak için mücadele edecek.

İçerde 17 maçtır yenilmiyor

Beşiktaş, evindeki son 17 maçta mağlubiyet yüzü görmedi. En son geçen sezon 12.haftada Sivasspor’a yenilen Beşiktaş, bu karşılaşmanın ardından evindeki 17 karşılaşmadan 12 galibiyet ve 5 beraberlik çıkardı. Bu seride toplam 33 gol atarken, kalesinde 15 gol gördü.

4 eksik

Maç öncesi Beşiktaş’ta 4 eksik bulunuyor. Uzun süreli sakatlıkları bulunan Dorukhan Toköz ve Douglas’ın yanı sıra geçtiğimiz UEFA Avrupa Ligi maçından önce sakatlanan Victor Ruiz ve genç isim Kartal Kayra Yılmaz da sakatlıkları sebebiyle maçta forma giyemeyecek.

Kayserispor ile 47.randevu

Beşiktaş ile İstiklal Mobilya Kayserispor, Süper Lig’de 47.kez karşı karşıya geliyor. Bu karşılaşmalarda Beşiktaş 26 galibiyet alırken, Kayserispor 11 galibiyette kaldı. 9 karşılaşmada ise puanlar paylaşıldı. Son 10 karşılaşmayı kaybetmeyen kara kartal 46 maçlık süreçte toplam 72 gol atarken, Kayserispor 44 gol atabildi.

Haber Kaynağı: AA

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.