haberkartali.net

Beşiktaş, Talisca’yı kiralamak istiyor

28 Mart 2020 - 12:26
Çin'in Guangzhou Evergrande takımında forma giyen Anderson Talisca için Beşiktaş girişimlerini sürdürüyor.

Beşiktaş, Talisca ile ilgileniyor.

Beşiktaş’ın Talisca’ya bütçe ayırmak için Adem Ljajic ile yollarını ayırması bekleniyor.

Ljajic satılacak

Lige verilen arada transfer çalışmalarına yoğunlaşan yönetim, öncelikle Torino’dan bonservisi 6.5 milyon euroya alınan ancak bu sezonki performansıyla hayal kırıklığı yaratan Adem Ljajic’i satmayı planlıyor.

Futbolundan çok, özel hayatıyla gündeme gelen Boşnak asıllı Sırp futbolcu, devre arasında İtalya Ligi Serie A’ya dönmek istemiş ancak kendisine kulüp bulamayınca Beşiktaş’ta kalmıştı. Başkan Ahmet Nur Çebi’nin oyuncunun menajeri Mirsad Türkcan ile temasa geçerek durumu bildirdiği öğrenildi.

Talisca kiralanacak

Beşiktaş, Adem Ljajic’in yerine ise 10 numara mevkii için eski yıldızı Anderson Talisca’yı kiralamayı düşünüyor.

Çin’in Guangzhou Evergrande kulübünde forma giyen ancak corona virüs salgını nedeniyle ülkesi Brezilya’da bulunan Talisca’nın siyah-beyazlılara mesaj göndererek “Beşiktaş benim evim, yeniden orada oynamak için gerekeni yapmaya hazırım” dediği belirtildi.

Başkan Çebi devrede

Bu transfer için bizzat devreye giren Ahmet Nur Çebi‘nin, Talisca’dan aldığı ücrette indirime gitmesini istediği ifade edildi. Oyuncunun kulübü Guangzhou Evergrande’ye ayrılma talebini iletmesinin ardından resmi görüşmelerin başlaması bekleniyor

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.