haberkartali.net

Beşiktaş, transfer çalışmalarını hızlandırdı

12 Ağustos 2022 - 10:10
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Tayfur Bingöl ve Kerem Atakan Kesgin transferlerini tamamlamak için bizzat devrede.

Beşiktaş, transfer döneminde yerli rotasyonunu mutlaka güçlendirmeyi hedefliyor. Bu doğrultuda radara giren isimler; Alanyaspor’dan Tayfur Bingöl ve Sivassporlu Kerem Atakan Kesgin olmuştu. Her iki futbolcu için de kulüpleriyle bonservis görüşmeleri devam ederken, taraflar bir türlü ortak noktada buluşamadı. Süreci hızlandırmak isteyen Başkan Ahmet Nur Çebi, bizzat devreye girme kararı aldı. Beşiktaş’ın patronu, önce Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile görüşme gerçekleştirecek.

İstanbul’da görüşecekler

Şu ana kadar 29 yaşındaki kanat oyuncusu için geri adım atmayan Alanyaspor’un, 1.5-2 milyon Euro seviyesinde bir rakam istediği konuşuluyor. Daha önce Beşiktaş’ta oynamak istediğini net şekilde açıklayan Tayfur, kulübünden kolaylık bekliyor.

Kerem Atakan Kesgin ise orta sahaya düşünülen isim. Geçtiğimiz sezon Sivasspor’da sergilediği performansla dikkat çeken 21 yaşındaki oyuncu, kulüplerin anlaşması durumunda Beşiktaş forması giymek için can atıyor. Başkan Çebi’nin, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ile İstanbul’da masaya oturacağı öğrenildi.

Rıdvan ve Emirhan’ın satışlarından önemli bir gelir elde eden Beşiktaş, genç oyuncu boşluğunu Sivassporlu Kerem Atakan’la doldurmak istiyor. Hem sağ hem de sol kanatta görev yapan Tayfur Bingöl, daha önce yaptığı açıklamada en büyük hayalinin Beşiktaş forması giymek olduğunu söylemişti.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.