haberkartali.net

Beşiktaş, iç transferde görüşmelere başladı

27 Kasım 2019 - 7:51
Beşiktaş, Karius’un bonservisi için indirim talep edecek. Elneny’nin bir sene daha kiralanması hedefleniyor. Rebocho’nun da tapusu alınacak.

Son haftalarda şaha kalkarak dörtte dört yapan Beşiktaş’ta yeni yönetim ocak ayında iki transfer yapmanın hazırlıkları içindeyken bir yandan da kadrodaki bazı isimlerin sözleşmelerini yenilemek istiyor. Siyah-beyazlılarda üç isim performanslarıyla hem teknik heyetin hem de yönetimin beğenisini kazanmış durumda. Sezon sonunda kontratları bitecek olan Karius, Elneny ve Rebocho için masaya oturulması planlanıyor. Alman kaleci ve Mısırlı orta sahaya birer yıl daha forma giydirmek isteyen Kartal, başarılı performansını sürdürmesi hâlinde Portekizli Rebocho’yu da bonservisiyle birlikte renklerine bağlayacak. Bonservisi Liverpool’da bulunan Karius’un 8 milyon avroluk bedeli yönetimi zorluyor. Alman file bekçisinin Türkiye’de yaşamaktan duyduğu mutluluğu koz olarak kullanacak olan siyah-beyazlılar, Liverpool yönetimini bonservis bedelinde indirime gitmesi için zorlayacak.

Elneny yeniden kiralanmaya çalışılacak

Arsenal’den kiralanan ve performansıyla ‘Yeni Atiba’ olarak gösterilen Elneny’nin bonservisi ise 16 milyon avro. Satın alma opsiyonunu kullanma şansı bulunmayan Beşiktaş, Elneny’yi yeniden kiralamaya çalışacak. Sol bekte her geçen gün daha da iyiye giden Pedro Rebocho için sözleşmesine 2,6 milyon avro satın alma opsiyonu koyduran siyah-beyazlılar, başarılı performansını devam ettirmesi hâlinde Guingamp’tan kiralanan Portekizli oyuncuyu bonservisiyle birlikte kadrosuna katacak.

Gökhan ve Caner bekliyor

Siyah-beyazlılarda sözleşmeleri sezon sonu bitecek olan Gökhan Gönül ve Caner Erkin’in durumu ise henüz netlik kazanmadı. Yönetimin sakatlık ve performans düşüklüğü ihtimallerini göz önünde bulundurarak iki oyuncuyla sezon sonunda masaya oturmayı planladığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: Türkiye Gazetesi

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.