haberkartali.net

Beşiktaş Umut Meraş’ta ısrarcı

02 Mayıs 2020 - 12:32
Siyah-beyazlılar sezon başında çok isteyip alamadığı 24 yaşındaki genç sol bek Umut Meraş için tekrar nabız yoklayacak.

Fransa’da liglerin tescil edilmesi sonrası Umut Meraş’ın takımı Le Havre’ın Ligue 2’de kalması Beşiktaş‘ın iştahını kabarttı. Bu gelişme sonrası Umut’un Le Havre’den ayrılması beklenirken, Kara kartal geçen sezon transferi için çok uğraştığı başarılı sol bek için yeniden kolları sıvadı.

Beşiktaş, 24 yaşındaki sol bek ile geçen sezon anlaşma sağlamış ancak Bursaspor’daki kongre süreci sebebiyle transfer rafa kalkmıştı. Kartal, bu sezon bir kez daha şansını deneyecek.

Kartal, bu transfer için Umut’un Ligue 2’de devam etmeye soğuk bakmasını fırsata çevirmek istiyor. Yönetimin stratejisi ise başarılı sol beki satın alma opsiyonu ile kiralamak.

Umut için ocak ayında Galatasaray, Le Havre’ın kapısını çalmış ancak transfer gerçekleşmemişti. Beşiktaş’ın yeniden gündemine aldığı yıldız oyuncu yeni bir transfer savaşı çıkarabilir.

Umut Meraş bu sezon 22 maça çıkarken, 1 asist yaptı.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.