haberkartali.net

Beşiktaş ve Fenerbahçe, Umar Sadiq için karşı karşıya geldi

12 Haziran 2020 - 9:48
Fenerbahçe’nin, Beşiktaş’ın da istediği Partizan’ın tecrübeli golcüsü Umar Sadiq’ı transfer listesine aldığı öne sürülüyor.

Fenerbahçe’nin bir süredir Beşiktaş‘ın gündeminde yer alan Partizan’ın Nijeryalı forvetini scoutlarına izlettiği öğrenildi. Bu sezon tüm kulvarlarda 36 maçta 17 gol atan ve 14 asist yapan Sadiq iki ezeli rakibi transferde karşı karşıya getirirken, Nijeryalı yıldıza Avrupa’dan da birçok kulübün talip olduğu belirtiliyor.

Fenerbahçe’nin Vedat’ın satılma ihtimaline karşılık alternatif arayışında olduğu ve Sadiq’ın da bu isimlerden biri olduğu konuşuluyor. Performansıyla dikkatleri üzerine çeken 23 yaşındaki golcü için kulübü Partizan’ın ise 10 milyon avronun üzerinde bir bonservis bedeli istediği iddia ediliyor.

Adı Fenerbahçe ve Beşiktaş ile de anılan Umar Sadiq’i takip eden diğer takımların ise Milan, Valencia, Manchester United, Anderlecht, Spartak Moskova, CSKA Moskova, Lokomotiv Moskova kulüplerin olduğu da öğrenildi. Sadiq daha önce Roma ve Glasgow Rangers formaları da giymişti.

Karar Vedat’a bağlı

İngiliz ve İtalyan kulüplerinden ciddi teklifler alan Vedat Muriç iyi bir rakama satılırsa Fenerbahçe’nin Sadiq için atağa kalkacağı konuşuluyor.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.