haberkartali.net

Yeni Malatyaspor Beşiktaş maçının muhtemel 11’leri

13 Temmuz 2020 - 11:19
Üçüncülüğü hedefleyen Beşiktaş, kümede kalmayı amaçlayan BtcTürk Yeni Malatyaspor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak.

32. haftanın kritik maçında bu akşam, üçüncülüğü hedefleyen Beşiktaş, kümede kalmayı amaçlayan BtcTurk Yeni Malatyaspor deplasmanına çıkıyor. Her iki takım da sahaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkıyor.

Eksiklerle dolu kadrosuna rağmen perşembe akşamı son haftaların formda ekibi Kasımpaşa’yı yenerek büyük moral bulan siyah-beyazlılar, zorlu deplasmanı da fire vermeden geçip üçüncülük iddiasını sürdürmek isktiyor.

Eksiklerin çokluğu nedeniyle takım kurmakta zorlanan teknik direktör Sergen Yalçın’ın Burak’ın yokluğunda forvette Güven Yalçın’a görev vermesi bekleniyor.

Orta alanda Elneny’nin yanında Necip Uysal‘ı oynatması beklenen deneyimli çalıştırıcının, Gökhan Gönül‘ün forma giyememesi durumunda Lens’i sağ beke çekerek, forvet arkasında Diaby-N’Koudou-Boyd üçlüsünü sahaya sürmeyi planladığı kaydedildi.

Malatya ekibinde, cezalı veya sakat futbolcu bulunmuyor.

Yeni Malatya Stadı’nda saat 21.00’de başlayacak mücadeleyi hakem Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus’un yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Erdem Bayık yapacak.

Muhtemel 11’ler

BtcTurk Yeni Malatyaspor: Farnolle, Chebake, Mina, Hadebe, Hafez, Robin, Acquah, Töre, Murat, Fofana, Umut

Beşiktaş: Ersin – Gökhan, Vida, Ruiz, Caner – Necip, Lens, Elneny, Diaby, N’Koudou – Güven.

Haber Kaynağı: beIN Sports

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.