haberkartali.net

Beşiktaş, yeni sponsorluk anlaşmasını duyurdu

03 Şubat 2020 - 15:02
Siyah beyazlı kulüp, kadın basketbol takımının Corendon Airlines ile sponsorluk anlaşmasına imza attığını duyurdu.

Beşiktaş Kadın Basketbol takımı, yeni bir sponsorluk anlaşmasına imza attı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “Corendon Airlines, 2019-2020 sezonu boyunca logosu ile Beşiktaş TRC İnşaat Kadın Basketbol Takımı‘nın formalarında yer alacak.” ifadelerine yer verildi.

Sponsorluğun açıklanmasının ardından Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, açıklamalarda bulundu.

Kadın basketbol takımında sportif başarı elde etmek istediklerini aktaran Çebi, “Beşiktaş’ımızda 2019 yılında başlayan değişimi 2020’de de devam ettireceğiz. Türkiye’nin en büyük spor kulübü olarak her branşta hak edilen başarıyı elde etmek için Beşiktaş değerlerinden taviz vermeden, her zaman sözünü verdiğimiz şeffaflık ilkesi doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz. Corendon Airlines ile imzaladığımız bu sponsorluk anlaşması, bu anlamda çok kıymetli. Öncelikle Türk sporuna kattıkları değer için kendilerine teşekkür ederim. Biz, her spor dalında sporcu yetiştiren, altyapıya önem veren ve Türk sporunu ileriye taşıyan bir kulüp olacağız. Bu misyon, tarihimizin ve değerlerimizin bize yüklediği önemli bir sorumluluk. Corendon Airlines’ın desteğiyle Beşiktaş TRC İnşaat Kadın Basketbol Takımı’mız da bu doğrultuda ilerleyecek. Birlikteliğimizin uzun yıllar devam etmesini diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Corendon Airlines, sponsorluk anlaşmasını “Kartallar Hep Yüksekten Uçar” lansman filmi ile duyurdu.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.