haberkartali.net

Beşiktaş zirve planı yapıyor

03 Şubat 2020 - 7:58
Beşiktaş, İstanbul’da oynayacağı 3 maçında sırasıyla Antep, Başakşehir (d) ve Trabzonspor’u devirip, şampiyonluk havasına girmek istiyor.

Abdullah Avcı ile yollarını ayırdıktan sonra takımın başına Sergen Yalçın’ı getiren Beşiktaş’ta umutlar tekrar yeşerirken, Siyah-Beyazlı camia da şampiyonluk için tekrar kenetlendi.

Rizespor deplasmanından galibiyetle ayrılarak yeniden havaya giren Kara Kartal’da Sergen Yalçın ve öğrencileri, yeniden zirveye tutunmak adına planlarını hazırladı. Bir an önce puanları 3’er 3’er toplamak isteyen Beşiktaş, Süper Lig’de bundan sonraki süreçte oynayacağı ilk 3 maçından 9 puanla ayrılmak istiyor.

Önümüzdeki hafta Gaziantep’i sahasında ağırlayacak Siyah-Beyazlılar, ardından da Başakşehir deplasmanında boy gösterecek.

Hepsi çok kritik

Antep’i devirip, şampiyonluk yolundaki rakiplerinden Başakşehir’i de yenmeyi hedefleyen Kartal, daha sonra da zirvede yarışındaki bir başka rakibi Trabzonspor’u taraftarı önünde konuk edecek.

Yalçın’ın takımı, üst üste İstanbul’da oynayacağı zorlu karşılaşmalardan galibiyetlerle ayrılıp, toplayacağı 9 puanla şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olmayı hedefliyor.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.