haberkartali.net

Beşiktaş’a sihirli dokunuş

03 Şubat 2020 - 8:34
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'a camia destek verdi. Takıma özgüven ve moral veren Yalçın, daha 4 günde ‘Aranan kan’ benim mesajını verdi.

Beşiktaş‘ta Sergen Yalçın coşkusu yaşanıyor. Abdullah Avcı’nın ayrılmasından sonra camianın büyük isteğiyle takımın başına getirilen başarılı hoca bir anda Siyah-Beyazlı takımın çehresini değiştirdi. Taraftar ve camiadan tam destek alan Yalçın 4 günlük kısa bir süre içinde takıma önce özgüven ve moral şırınga etti.

Taktikte değişiklik yaptı

Çaykur Rizespor maçında futbolcuların oynama iştahı en üst düzeyde olurken bunda Yalçın’ın payı büyük oldu. Abdullah Avcı’nın 4-2-3-1 taktiği yerine 4-1-4-1 anlayışıyla takımını sahaya süren Yalçın bunun da karşılığını aldı.

Pres ön plana çıktı

Atiba’yı ön liberodan alarak orta sahaya monte eden Sergen Yalçın oyuncularına baskı, pres ve yardımlaşma gibi futbolun ana ögelerini en iyi şekilde uygulattı. Yalçın daha 4 günde, ‘Aranan kan benim’ mesajını vermiş oldu.

Oynama iştahı oluştu

Beşiktaş’ta Ç.Rize maçında futbolcuların oynama isteği Sergen Yalçın’la görülen en büyük değişiklik oldu. Takım ruhu geri gelirken kazanma azmi yüksekti..

Haber Kaynağı: Takvim

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.