haberkartali.net

“Beşiktaş’ın 3 net penaltısı verilmedi”

16 Aralık 2019 - 15:34
Eski hakem Selçuk Dereli, Youtube kanalında Beşiktaş - Yeni Malatyaspor maçındaki hakem kararlarını değerlendirdi.

Beşiktaş’ın 3 net penaltısının verilmediğini belirten Selçuk Dereli’nin yaptığı açıklamalar şöyle:

“Bana göre Yaşar Kemal Uğurlu, Beşiktaş’ın 3 net penaltısı vermedi. Birincisi maçın 12. dakikasında Diaby’eyapılan müdahale, ikincisi rakibin ayağını çok ciddi şekilde kaldırıp Diaby’e temas eden pozisyon, üçüncü pozisyon ise Atiba’nın pozisyonu %100 penaltı.”

VAR ne yapıyor?

“Peki VAR ne yapıyor? VAR’ın başındaki Atilla Karaoğlan neden Yaşar Kemal Uğurlu’yu uyarmıyor? Yaşar Kemal Uğurlu bunları neden göremiyor? Anlamak mümkün değil. Bunlar tartışılması gereken konular. Ben Yaşar Kemal Uğurlu’nun sezon başında yönettiği Beşiktaş – Rizespor maçını hatırlıyorum. Buna benzer pozisyonlar vardı, Vida’ya yapılan penaltılar vardı yine vermemişti.”

“Yaşar Kemal Uğurlu, maçın sonucuna direkt etki etti. 3 penaltı ne demek? Malatyaspor karşısında 3 penaltı pozisyonu var ve hakem bunları değerlendirmiyor. Anlamak mümkün değil. Bir pozisyonunun penaltı olması için daha ne olması gerekiyor? Atiba’ya hem ayakla müdahale var hem eliyle itiyor. Diaby’e çok tehlikeli ayak kalkıyor, çok net penaltı. Maçın başında yapılan bir müdahale var ki o da penaltı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.