haberkartali.net

Beşiktaş’ın kiralık aşkı Wout Weghorts

30 Ağustos 2022 - 22:56
Beşiktaş'ın sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Wout Weghorst, geride kalan 4 haftadaki performansıyla parmak ısırttı.

Beşiktaş’ın kiralık santrforu Wout Weghorst, bambaşka…

30 yaşındaki Hollandalı, Sivasspor maçının ilk yarısında önce çok şık bir topuk pasıyla Muleka’ya harika bir asist yaptı, ardından da Rosier’in ortasında net bir kafa vuruşuyla ağları sarstı. Weghorst 4 haftada 2 gol ve 3 asistle 5 kez skor katkısı üretti. Kısa sürede taraftarın sevgilisi olan Hollandalı golcü, “Mario Gomez geri döndü” yorumlarını beraberinde getirdi. Gomez, bir sezonda 26 gol atarak şampiyonluk kazandırırken siyah-beyazlıların unutamadığı isim olmuştu.

WEGHORST: ÇOK İYİ MAÇTI

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan ve harika bir maç çıkardıklarını vurgulayan Weghorst, “Beşiktaş’ta bu sezon oynadığım en iyi ilk yarıyı oynadık takım olarak. 60. dakikaya kadar kaliteli, iyi oyun oynadık ve goller bulduk. 60’tan sonra biraz düştük. Bu son 30 dakikayı daha iyiye getirmeliyiz. Çok iyi maçtı, mutluyuz.” ifadelerini kullandı.

“AZMİMLE DESTEK OLMAK İSTİYORUM”

Son 2 haftada 2 gol attığını hatırlatan Hollandalı futbolcu, şöyle devam etti:

“Takımıma yardımcı oluyorum. 2 gol ve 3 asistim var. Sadece gollerle ve asistlerle rakamsal olarak değil sahadaki savaşma azmimle takıma destek olmak istiyorum. Sadece goller ve asistlerle değil geriye gelip top alarak, defansta takıma yardımcı olarak takımın önemli bir parçası olmak istiyorum. Takım için her şeyimi vereceğimi söylüyordum, bunu da sahada gösteriyorum.”

“KARİYERİMDE BÖYLE SEZON BAŞLANGICI YOK”

Weghorst, bir basın mensubunun “Kariyerinde hiç böyle bir başlangıç yapmış mıydın?” sorusu üzerine şu yanıtı vererek sözlerini tamamladı:

“Sanmıyorum çünkü ilk 4 haftada 5 gollük bir katkı verdiğim bir sezon başlangıcı olduğuna emin değilim. Tabii gol atmak istiyorum, bireysel istatistiklerimi yükseltmek istiyorum ama takım olarak başarılı olmak önemli. Takımım için sahada olmak istiyorum. İyi adımlar atıyoruz, gelişen performansımız var ama yeterli değil. Daha iyiye gideceğiz.”

Haber Kaynağı: Sözcü

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.