haberkartali.net

Beşiktaşlı taraftarlar, Elazığ’daki depremzedeleri unutmadı

28 Ocak 2020 - 23:24
Beşiktaşlı taraftarlar, Beşiktaş Sompo Sigorta'nın Neptunas Klaipeda ile oynadığı maçta Elazığ'daki depremzedeler için sahaya atkı ve berelerini attı.

Beşiktaşlı taraftarlar, Beşiktaş Sompo Sigorta‘nın FIBA Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı Neptunas Klaipeda maçının devre arasında, yanlarında getirdikleri atkı ve bereleri, Elazığ’da meydana gelen depremden etkilenen depremzedeler için sahaya attılar.

Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulu üyeleri de sahaya attıkları atkı ve berelerle yardım kampanyasına destek verdiler.

Beşiktaş’tan Elazığ’daki depremzedelere yapılan yardımla ilgili yapılan açıklama ise şu şekilde:

“Büyük Beşiktaş Taraftarı, imza attığı dünyaca ünlü sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi.

Taraftarlarımız, Beşiktaş Sompo Sigorta Takımımızın FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde Neptunas Klaipeda ile oynadığı maçın devre arasında, yanlarında getirdikleri atkı ve bereleri, Elazığ’da meydana gelen depremden etkilenen vatandaşlarımız için sahaya attı.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz, sahaya attıkları atkı ve berelerle taraftarlarımızın yardım kampanyasına katkıda bulundu.

Taraftarlarımızın düzenlediği yardım organizasyonuyla toplanan atkı ve bereler, BJK-KABATAŞ VAKFI aracılığıyla deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza ulaştırılacak.”

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.