haberkartali.net

Beşiktaş’ta bağış kampanyası 2021’e ertelendi

29 Mart 2020 - 11:34
Beşiktaş'ta büyük uğraşlar verilen ve çeyrek milyar TL gelir beklenen kampanya koronavirüs salgını nedenyile 2021’e ötelendi.

Beşiktaş‘ın mart ayında başlatmayı planladığı bağış kampanyası koronavirüs salgını sebebiyle mecburi olarak rafa kaldırılırken kasaya girmesi amaçlanan gelirler de sekteye uğradı.

1 yıla yayılacak süreçte ilk etapta 100 milyon TL, toplamda ise 250 milyon TL kazanç bekleniyordu. Ancak, Koronavirüs salgını nedeniyle kampanyanın başlangıcı önce Ekim-Kasım aylarına sonra da 2021 yılına ertelendi.

Her ay 30 milyon faiz ödemesi var

Beşiktaş’ta kayıp bununla da sınırlı değil. Ayda 30 milyon TL faiz ödemesi olan siyah-beyazlılarda kalan 8 haftanın 4’ü içeride oynanacaktı. Maç günü gelirleri olarak yaklaşık ortalama 3-4 milyon TL’den de mahrum kalan Kartal, TFF’den gelen muhtemel galibiyet primlerinden de oldu. İddaa’dan gelir alınamaması yönetimi düşündürüyor.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.