haberkartali.net

Beşiktaş’ta Bratislava mesaisi başladı

26 Kasım 2019 - 16:55
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde S. Bratislava ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.

UEFA Avrupa Ligi grup etabı beşinci hafta mücadelesinde deplasmanda Bratislava ile karşılaşacak olan Beşiktaş, karşılaşmanın hazırlıklarına BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.

Beşiktaş kulübünden yapılan açıklamada:

“Basına kapalı çalışma, 1.5 saate yakın sürdü.

Antrenmana bireysel çalışma yapan Victor Ruiz ile Atiba Hutchinson katılmadı.

Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı yönetiminde yapılan idman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5’e 2 çalışması, dar alanda oyun kontrol pas çalışması ve taktik programının yer aldığı uygulamalar yapıldı. İdman, yarım sahada yapılan çift kale taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi.

Bu arada, Vodafone Kara Kartal talihlileri, takımımızın antrenmanı izledi. Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı ile futbolcularımız, çalışma sonrası talihli taraftarlarımız ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Takımımız, S. Bratislava maçı hazırlıklarını yarın saat 17.00’de basına ilk 15 dakikası açık yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Antrenman öncesi saat 16.30’da Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı, bir basın toplantısı düzenleyecek.” ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş, 28 Kasım Perşembe günü saat 20.55’te Bratislava ile karşılaşacak.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.