haberkartali.net

Beşiktaş’ta çok sakat var

20 Haziran 2020 - 11:54
Antalya maçında formasını çıkaran Boateng’in yanı sıra Vida, Douglas ve Dorukhan sakatlıklarının bulunduğu gerekçesiyle kafilede yer almadı.

Süper Lig’de geçen haftayı Antalyaspor mağlubiyetiyle kapatan ve az da olsa devam eden umutlarını iyice düşüren Beşiktaş, bugün Denizli-spor’a misafir olacak. Kritik maç öncesinde Kara Kartal’da sakatlıklar üst üste geldi. Antalyaspor maçında formasını çıkaran ve “Asla Beşiktaş formasını yere atmak gibi bir saygısızlık yapmam” diyen Kevin-Prince Boateng’in tendonunda problem olduğu açıklandı. Ganalı gibi sakatlığı bulunan Vida, Douglas ve Dorukhan da Denizlispor maçının kafilesinde yoktu.

Antalyaspor maçının ilk devresini “çöp” olarak değerlendiren teknik direktör Sergen Yalçın, Y. Denizlispor karşısında değişime gidecek. Boyd ve Diaby gibi isimler yedek soyunacak. Bu arada Kartal adına sevindirici gelişme ise; cezası biten Burak Yılmaz takımdaki yerini alacak. Öte yandan sarı kart sınırında tam yedi oyuncu bulunuyor. Atiba, Caner Erkin, N’Koudou, Umut, Boyd, Elneny ve Lens sarı kart görmeleri hâlinde önünüzdeki hafta Konyaspor maçında olmayacak.

Haber Kaynağı: Türkiye Gazetesi

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.