haberkartali.net

Beşiktaş’ta favori Ze Luis, plase Schick

18 Ağustos 2020 - 8:23
Ze Luis için Porto’dan yanıt bekleyen Siyah-Beyazlı kulüp, diğer taraftan Patrik Schick için görüşmelerini tüm hızıyla sürdürüyor.

Lille takımına transfer olan Burak Yılmaz’ın boşluğunu dolduracak santrfor arayışına giren Beşiktaş yönetimi; Ze Luis ve Patrick Schick isimleri üzerine yoğunlaştı. Transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları ve futbol şubesinden sorumlu yönetici Emre Kocadağ, iki oyuncudan birini siyah beyazlı renklere bağlamak için büyük çaba sarf ediyor. Yönetimin hedefindeki ilk ismin Ze Luis olduğu öğrenilirken Porto’nun geçen yıl 11 milyon avroya aldığı 29 yaşındaki oyuncu için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapıldığı bildirildi.

Roma, 42 milyon avro ödemişti

Ze Luis için Porto’dan yanıt bekleyen Beşiktaş’ın listesindeki ikinci isim olan Patrik Schick için de Roma’ya kiralama önerisinde bulunuldu. Ancak İtalyan kulübü, bu sezon Leipzig’e 3.5 milyon avroya kiraladığı Çek golcü için Beşiktaş’tan da aynı parayı talep edince transfer şimdilik askıya alındı.

Siyah beyazlı yöneticiler, bu sezon Leipzig formasıyla çıktığı 27 maçta 10 gol, 3 asist yapan 24 yaşındaki forvet için 24 yaşındaki futbolcunun kiralanması için son ana kadar çaba sarf etmeye kararlı. Roma, Schick’in bonservisine geçen yıl 42 milyon avro ödemişti.

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.