haberkartali.net

Beşiktaş’ta Nazım Sangare sesleri

31 Ağustos 2020 - 8:50
Siyah-Beyazlılar, Gökhan Gönül'ün yerini doldurmak için transferde rotayı Akdeniz'e çevirdi.

Gökhan Gönül’ün Fenerbahçe’ye gitmesinin ardından Beşiktaş’ta sağ bek arayışları tam gaz devam ediyor. 29 yaşındaki sağ bek Davide Santon konusunda Roma ile yapılan görüşmelerde istenen sonuç çıkmadı. İtalyan kulübü kadroda düşünmediği oyuncuyu tapusu ile Beşiktaş’a vermek istiyor. Siyah-Beyazlılar ise Santon’u kiralamak istiyor. Bu transferin zora girmesi sonrası Beşiktaş, rotayı Antalyasporlu Nazım Sangare’ye çevirdi. Görüşmeler ise resmen başladı.

Antalyaspor cephesi, Nazım Sangere için Beşiktaş’tan 2 milyon euro bonservis bedeli talep etti. Bu talep sonrası Siyah-Beyazlı Yönetim, kadroda düşünülmeyen Isimat Mirin önerisinde bulundu. Antalyaspor, bu öneriye ise olumsuz cevap verdi. Görüşmeler devam ediyor. Beşiktaş’ın, Antalyaspor’a satın alma opsiyonlu kiralık sözleşme teklif edeceği ifade edildi. Nazım Sangare’nin Antalyaspor ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ sağ bek transferi ile ilgili “Sağ bekte transfer düşünüyoruz. Antalyaspor’da forma giyen Nazım Sangare de Türk ve Milli Takım oyuncusu. Kulübü ile anlaşırsak olur ama alternatif oyuncular da var, hangisi mantıklı olursa, onu getireceğiz” ifadelerini kullandı. 26 yaşındaki oyuncu da Beşiktaş’ta oynamak istiyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın da Nazım Sangere’nin kadroya dahil edilmesini istiyor.

Haber Kaynağı: Akşam

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.