haberkartali.net

Fikret Orman, Beşiktaş’ta neler yaptı?

25 Eylül 2019 - 10:02
Madde madde Fikret Orman'ın Beşiktaş kariyerinden öne çıkanlar.
  • Başkanlığı süresince 4 teknik adamla (Samet Aybaba, Bilic, Şenol Güneş ve Abdullah Avcı) çalışan Fikret Orman, 4 yıllık Güneş döneminde iki kez şampiyonluk sevinci yaşadı. Üçüncü yıldız armaya eklendi.
  • Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi tarihinde ilk kez gruptan çıkma başarısı elde etti. Ayrıca gruplardan namağlup ve lider çıkan ilk Türk takımı oldu.
  • Türkiye’den Avrupa’ya en yüksek bedelle transfer gerçekleştiren başkan unvanını aldı. Cenk Tosun 22.5 milyon Euro’ya rekor bedelle Everton’a satıldı.
  • 2013 yılının Haziran ayında İnönü Stadı’nın yıkımına başlandı. Vodafone Park 11 Nisan 2016’da Bursaspor maçıyla açıldı.
    Fulya’da bulunan altyapı tesisleri baştan sona yenilendi. Yine Fulya’da Beşiktaş’a ait olan plaza tekrar aktif hale getirildi. İki hafta sonra AVM açılışı yapılacak.
  • Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde ek antrenman sahaları ilave edildi, ek binalar yapıldı ve altyapının Ümraniye’ye geçişi için çalışmalarda sona gelindi.
  • Göreve geldiği zaman Beşiktaş’ın borcu 500 milyon TL idi.. Şu an Beşiktaş’ın borcu 2.4 milyon TL’ye çıktı. Geliri de 200 milyon TL’den 800 milyon TL’ye çıkardı.
Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.