haberkartali.net

“Beşiktaş’ta rüyam gerçeğe dönüşebilir”

01 Ocak 2020 - 13:26
Beşiktaş'ın 24 yaşındaki Fransız kanat oyuncusu Georges-Kevin Nkoudou, Beşiktaş Dergisi'nin Ocak sayısı konuğu oldu.

Beşiktaş’ın sezon başında Tottenham’dan transfer ettiği Goerges-Kevin Nkoudou, Beşiktaş Dergisi‘ne konuştu.

Abdullah Avcı ile çalışmaktan zevk aldığını belirten Nkoudou, “Abdullah Avcı, oyun felsefesi çok sağlam olan bir teknik direktör ve buna bağlı olarak oyunla ilgili inandığı ilkeler var. Bunları bizlere aktarma ve öğretme konusunda da oldukça deneyimli ve aynı zamanda etkili yöntemleri var. Onunla çalışırken çok şey öğreniyor ve bundan zevk alıyorum.” ifadelerini kullandı.

“Formamın çekildiği hakem net bir açıdan görüyordu”

Fenerbahçe derbisindeki hakem hatalarını da değerlendiren Fransız futbolcu, “Hakemler hakkında çok konuşan birisi değilimdir. Hatta sıklıkla hakemler de insan ve hata yapar diye belirtirim. Bence o pozisyon ile ilgili iki önemli nokta var. Birincisi formamın çekildiğini hakem çok iyi bir açıdan çok net görüyor, bu ayrıntıyı maçı televizyondan izlerken gördüm, fark ettim. İkincisi hakemin bunu atladığını farz edelim, VAR’daki hakemler neden uyarmıyor? Bu ilkinden daha da ilginç. Dediğim gibi hakem hata yapabilir, futbolcularda yapabiliyor ve hata oyunun içerisinde olan bir şey ama bu iki durum o pozisyon için oldukça ilginçti.”

“Beşiktaş’ta başarılı olursam rüyam gerçeğe dönüşebilir”

Fransa Milli Takımı’na çağrılmayı hedeflediğini belirten 24 yaşındaki futbolcu, “Babamın Portekiz vatandaşlığı olduğu için Portekiz Milli Takımı söylentileri çıktı ancak benim hayalim Fransa Milli Takımı’nın formasını giymek. Beşiktaş’ta başarılı olursam rüyam gerçeğe dönüşebilir.”

Nkoudou’dan siyah beyazlı taraftarlara mesaj:

“Bu röportaj okunurken ligin ilkyarısı bitmiş olacak. Ligin ikinci yarısında zirveye tırmanabilmemiz için onların desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Bizi desteklemeye devam etsinler ve biz de inşallah sezon sonunda şampiyonluk kupasını tekrar Vodafone Park’a getirerek onlara karşılık vereceğiz.”

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.