haberkartali.net

Beşiktaş’ta tedirginlik

11 Mayıs 2020 - 11:33
Kulüp içinde yaşanan koronavirüs vakasından dolayı birçok oyuncu ve çalışan tedirginlik yaşarken, 14 günlük karantina fikri ortaya atıldı.

Beşiktaş’ta 1 futbolcu ve 1 personelde koronavirüs çıkmasının ardından futbolcularda antrenman tedirginliği başladı. Ligler için 12 Haziran tarihiyle Beşiktaş düğmeye basmış ve koronavirüs testlerini yaptırmıştı. Yarın testten geçecek olan futbolcuların çoğunun, sonuç ne olursa olsun 14 günlük karantinadan yana oldukları öğrenildi.

Özellikle astım hastası olduğu için özel bir ilaçla maçlara çıkan Atiba Hutchinson’ın, deyim yerindeyse şok yaşadığı vurgulandı.

Atiba risk istemiyor

Ligler askıya alınmadan önceki Galatasaray derbisine de çıkmak istemeyen futbolcuların liderliğini yapan Atiba ve birçok oyuncunun, riske girmek istemediği bildirildi. Yarınki testlerin sonucu çıkana kadar antrenmanlarını askıya alan Beşiktaş Yönetimi, Sağlık Bakanlığı ile temasa geçerek ne yapılması konusunda tavsiyeler alacak.

Beşiktaş Yönetimi acil olarak durum değerlendirmesi yaparken, gerekirse tüm futbolcuları Nevzat Demir Tesisleri’nde karantinaya almayı planladığı ortaya çıktı.

Bu konuda henüz bir yol haritası çizmeyen yönetimin, karantina olmaması durumunda ise sıklıkla takıma test yaparak antrenmanlara devam etmeyi planladığı vurgulandı.

 

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.