haberkartali.net

‘Bırakmam Seni’ kampanyasının detayları açıklandı

12 Haziran 2020 - 14:24
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş'a maddi gelir sağlanması adına 'Bırakmam Seni' kampanyasını bugün açıkladı.

Beşiktaş, maddi kampanyasını başlattı.

Siyah-Beyazlılar içinde bulundukları maddi sıkıntıyı aşabilmek adına ‘Bırakmam Seni‘ kampanyasını duyurdu.

Bağış kampanyasını duyuran Ahmet Nur Çebi, “Beşiktaş camiasının her fırsatta kulübe yardım etme isteği vardı. Bu kampanyanın Beşiktaş’a çok büyük desteği olacaktır. Milyonlarca taraftarımız bize destek verecektir.” ifadelerini kullandı.

“Bu dava Beşiktaş’ın bağımsızlığının koruma davasıdır”

Taraftardan kampanyaya destek bekleyen Çebi, “Bizim bir davamız var bu dava bitene kadar buradan gitmeyeceğiz. Bu dava Beşiktaş’ın bağımsızlığını koruma davasıdır. Taraftarlarımız olmadan biz bu davayı kazanamayız. Bu nedenle tüm taraftarımızdan Beşiktaş’a bu zor gününde destek bekliyoruz.” dedi.

Oyuncuların kontratlarında düzenleme planladıklarını açıklayan Çebi, “Yüksek maaşlı kontratı olan futbolcularımızdan fedakarlık yapmalarını isteyeceğiz. Oyuncularımız bu konuda bize uzak değiller. Şu ana kadar olumlu görüşmeler de oldu.” ifadelerini kullandı.

“Ağaların eli tutulmaz”

SMS kampanyasının detaylarını paylaşan Çebi, “BIRAKMAM, yazarak 1903’e göndererek 20 TL bağışta buluabilirsiniz. 15-20 milyon taraftarımız var. Hedefimiz tüm taraftarlarımızın en az birer kez SMS atması. Bir SMS 20 TL değerinde olacak. Bu kapsamda iş adamlarımızın da hepsi çok kıymetli bu süreçte onlardan da destek bekliyoruz. Ağaların eli tutulmaz.” açıklamasında bulundu.

Sözleşmesi yakın zamanda bitecek futbolcular hakkında değerlendirmede bulunan Çebi, “Gökhan ve Caner boş kağıda imza atarak kampanyamıza destek olabilirler. Sözleşme konusunda önümüzde daha çok zaman var. Son 8 maça konsantre olmak istediklerini söylediler. Transfer için önümüzde daha 2 ay var. Gerek oyuncular gerekse teknik ekip son 8 maça konsantre oldu ve galibiyet sözü verdiler.” diyerek ifadelerini tamamladı.

Kampanyaya destek çığ gibi büyüyor

Beşiktaş’ın başlattığı bağış kampanyası kısa sürede yoğun ilgi gördü.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin kampanyayı başlatması üzerine kısa sürede 25.000 kişi destekte bulundu.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.