haberkartali.net

“Bizim için sezonun maçı olacak”

09 Mart 2020 - 9:22
Sergen Yalçın, önümüzdeki hafta deplasmanda karşılaşacakları ezeli rakipleri Galatasaray’ı yenebilecek güçte olduklarını söyledi.

Süper Lig’de 25. haftayı 2-1’lik Ankaragücü galibiyetiyle tamamlayan Beşiktaş‘ta gözler, pazar günü Galatasaray’la oynanacak kritik derbiye çevrildi.

Lider Başakşehir’le arasında 9 puan bulunan Kara Kartal, zirve için yarıştığı rakibini devirip şampiyonluk yolundaki iddiasını artırmayı planlıyor.

Ankaragücü zaferi sonrasında Nevzat Demir Tesisleri’nde oyuncularıyla bir araya gelen teknik direktör Sergen Yalçın’ın, Galatasaray karşılaşmasını bir final mücadelesi olarak görmeleri gerektiğini söylediği öğrenildi.

Oyunculara güven aşılandı

Oyuncuları ile tesislerde bir toplantı gerçekleştiren Sergen Hoca, “Şampiyonluk yarışını sürdürmek bizim elimizde. Galatasaray maçını kazanıp zirveye doğru yürüyüşümüzü sürdürmemiz gerekiyor. Kazanacak güçteyiz. Yeter ki istediklerimizi sahaya yansıtalım. Bizim için sezonun maçı olacak. Bu karşılaşmayı kayıpsız geçersek devamının geleceğine inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.