haberkartali.net

“Şampiyon olursak Tatlıses’in şarkıları söylerim”

06 Şubat 2020 - 15:32
Beşiktaş'ın ara trasnfer döneminde Fiorentina'dan kiraladığı Kevin-Prince Boateng, Beşiktaş Youtube kanalına açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş’ın yeni transferi Kevin-Prince Boateng, kulübün resmi Youtube kanalının konuğu oldu.

Beşiktaş’a geldiği için çok mutlu olduğuna değinen Boateng, “Doğrusunu söylemek gerekirse biraz şaşırdım. Tabii ki Beşiktaş’ın büyük bir kulüp olduğunun farkındaydım ancak içerisine girince bazı şeyleri daha net görüyorsun. Profesyonellik seviyesi çok yüksek, kulübün çok sağlam bir yapısı var. Bu bir yandan da baskı oluşturuyor çünkü yapılması gereken çok iş var.” dedi

“Teklifi çok düşünmeden kabul ettim”

Transferi hakkında açıklamalarda bulunan Boateng, “İki yıldır Beşiktaş’la görüşüyorduk. Ben uzun süredir buraya gelmek istiyordum. Berlin’de çok fazla Türk arkadaşım vardı ve birçoğu da Beşiktaş taraftarıydı. Haber çıkar çıkmaz bana mesaj atarak ‘Nihayet eve gidiyorsun’ dediler. Teklif geldikten sonra çok düşünmeden bu teklifi kabul etme kararı aldım. Şu ana kadar her şey pozitif. Gerçekten iyi bir takımız ve hedefimiz her zaman çok yüksek. İlk 3 takımın dışında kaldığımız anda futbolcuların üzerinde bir gerginlik oluşuyor. Sergen Yalçın da sürekli bizimle iletişim kuruyor.

Buraya gelmemde Beşiktaş taraftarının da çok büyük katkısı oldu. Birçok Türk arkadaşım ‘Beşiktaş taraftarı, dünyanın en iyi taraftarıdır’ diyordu. Onların benim hakkımda beklentisinin farkındayım. Cumartesi günü sahaya çıkmak ve o atmosferi tatmak için sabırsızlanıyorum.” ifadelerini kullandı.

“İbrahim Tatlıses’i uzun süredir dinlerim”

Sergen Yalçın’la olan konuşmalarına değinen Boateng, “İlk geldiğim zamanda sıcak bir karşılama oldu, hocamızla da konuşma şansım oldu. Bana ‘Senin neler yapabileceğinin farkındayım, sen elinden gelenin en fazlasını yaparsan takımın başarısına çok katkı sağlarsın.’ dedi.

Ben de elimden gelenin en fazlasını yapabilmek adına hafta sonuna kendimi hazırlamaya çalışıyorum. Medyada sakatlığıma ilişkin iddialar gördüm ve buna çok şaşırdım. Fiorentina’da son 2 maça çıkmadım sebebi ise çok farklıydı ve sakatlıkla bir alakası yoktu. Ben oynamaya hazırım ve gereken cevabı sahada vereceğim.” açıklamasında bulundu.

Türkçe bildiğini vurgulayan Boateng  “Berlin’de büyüdüğüm için çocukken çok iyi Türkçe konuşuyordum, şimdi o kadar iyi olmasa da hala Türkçe konuşmaları anlayabiliyorum. Muhtemelen 1-2 ay sonra Türkçe röportaj yaparız.

Türk müziklerini de çok dinlerdim özellikle İbrahim Tatlıses ve Ebru Gündeş’i uzun süre dinledim hâlâ da belli aralıklarla dinlemeye devam ederim. Şampiyon olursak stadyumda İbrahim Tatlıses şarkılarını söylerim. Gol attığımda da stadyumda Bitanem şarkısının çalmasını isterim.” ifadeleriyle tamamladı.”

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.