haberkartali.net

Boateng: “Şampiyon olacağız”

19 Nisan 2020 - 7:43
Beşiktaş'ın Instagram canlı yayınına katılan Kevin-Prince Boateng, yeni sezonda da Beşiktaş forması giyeceğinin sinyallerini verdi.

Kara Kartal’ın ara transfer döneminde İtalya Serie A ekibi Fiorentina’dan kadrosuna kazandırdığı Kevin-Prince Boateng, Beşiktaş Kulübü’nün Instagram canlı yayınında taçıklamalarda bulundu.

‘Mücadele anlamında ön safta yer almalıyız’

Oyuncular olarak mücadele kısmında ön safta yer almaları gerektiğini belirten yıldız futbolcu, “Ünlü insanlarız. Bu, bizi rol model yapıyor. Çok şanslıyız bu bakımdan. Finansal getirimizden dolayı toplumda farklı statümüz var. Katkı yapma anlamında rol model olmalıyız. Yardım için maç organize etmek isterdim. Şu anda öyle bir şans yok tabi. Şarkıcılar bu anlamda çok şanslı. Yalnızlar ve organizasyonlar yapabiliyorlar” dedi.

‘Futbol oynamayı çok özledim’

Koronavirüs nedeniyle futbola verilen arada futbolu çok özlediğini belirten tecrübeli futbolcu, “Futbolu açık ara çok özledim. Hayatım boyunca her gün yaptığımız bir iş. Sahayı, taraftarlarımızla iletişimi, topa dokunmayı, sahaya mücadele için çıkmayı özledim. Uzak kaldığında etkiliyor. Bu gerçekten kolay bir şey değil. Futbolu, sahada olmayı çok özledim” ifadelerini kullandı.

Kara Kartal’da 10 maçta 45 dakika üzeri oynaması halinde kontratı otomatik olarak uzayacak olan Boateng, yeni sezonda da Beşiktaş’ta olacağının sinyallerini de vermeyi ihmal etmedi.

‘Sağlıklı kalın, evde kalın’

Beşiktaş taraftarına da mesaj gönderen Prince Boateng, “Güçlü kalın, sağlıklı kalın, evde kalın. Boateng ve Beşiktaş’ın yapacağı daha çok şey var. Ben Frankfurt’ta oynarken, bir şey söylemiştim, ’Kupayı kazanacağız.’ Bana kimse inanmadı. Ama kupayı kazandık. Lig tekrar başladığında Boateng ve Beşiktaş olarak birçok şey yapacağız. Şampiyon olacağız. Şampiyon olduktan sonra da inanılmaz bir kutlama yapacağız”açıklamasında bulundu.

Deneyimli futbolcu, evde günleri kart, langırt gibi oyunlar oynayarak geçirdiklerini belirtti. Boateng, bu süreçte Türkçesini de ilerletme konusunda çalışmalar yaptığını ifade etti.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.