haberkartali.net

Bülent Uygun: “Kayserispor’a yakışır şekilde mücadele vereceğiz”

26 Kasım 2019 - 17:01
Bülent Uygun, deplasmanda Beşiktaş'la yapacakları maçta, kendilerine yakışır bir şekilde mücadele vereceklerini söyledi.

İstikbal Mobilya Kayserispor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Kayserispor’un kulüp tesislerindeki antrenmandan önce basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Çok zor bir maçın kendilerini beklediğini ifade eden Uygun, “Şampiyonluğun en büyük adaylarından biri Beşiktaş ile oynayacağız. Belli sorunlarımız var ama sorunlar her takımda, her şekilde, her şartta oluşuyor. Mühim olan sizin futbol karakteriniz, futbol anlayışınız ve giydiğiniz o formanın kutsallığına, şerefine, onuruna yakışır bir şekilde sahada vereceğiniz mücadeledir. Önemli olan kişiler değil, isimler değil o formayı sırtına giyip alın terini sonuna kadar dökenlerle sahada futbolu oynamaktır. Beşiktaş maçında güzel atmosferde Kayserispor’a yakışır şekilde mücadele vereceğiz. Elimizdeki kadromuzla, gereken futbol anlayışıyla, bu formayı layıkıyla taşıyacağına inandıklarımızla bu görevi yerine getireceğiz.” şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: AA

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.