haberkartali.net

Burak Yılmaz da Hüseyin Göçek’i uyarmış

05 Şubat 2020 - 10:18
Kural hatası yapıldığı gerekçesiyle Atiba’nın uyarısını dikkate almayan hakem Hüseyin Göçek’e ilk ikazın Burak Yılmaz’dan geldiği ortaya çıktı.

Beşiktaş, skor 1-1 iken Tyler Boyd’un başına gelen top yüzünden maçın durmasından sonra hakemin oyunu tekrar başlattığı yerin yeni kurallara uymadığını, bu sebeple devamında yenilen golün aleyhinde skoru etkilediğini belirten başvurusunu TFF’ye göndermişti.

Başvuruda Atiba’nın oyunun durduğu esnada hakem Hüseyin Göçek’i uyardığı ancak buna rağmen uyarıları dikkate almadığına yer verilirken, yeni bir gelişme daha ortaya çıktı.

Hüseyin Göçek, Burak Yılmaz’ı da dinlememiş

Yönetim, bu başvuru dilekçesine ek olarak bu kez Burak Yılmaz‘ın aynı pozisyonda Atiba’dan önce yaptığı ikazı da TFF’ye iletecek. Ek olarak verilecek dosyada Kaptan Burak’ın oyunun durduğu pozisyonda Boyd’un olduğu yerden maçın başlaması gerektiğini söylediği ancak hakem Göçek’in bu itirazı da dikkate almadığı belirtilecek.

TFF, konuyla ilgili kararını yarın açıklayacak. Siyah-beyazlı yöneticiler ise bugün federasyona bir ziyaret gerçekleştirerek konuyu görüşecek.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.