haberkartali.net

Çebi: “Milletin bırakıp gitme nedenini 4 günde çözdük”

01 Kasım 2019 - 22:41
Ahmet Nur Çebi, yarınki mücadele öncesi Antalya Beşiktaşlılar Derneği'nin düzenlediği yemekte eski yönetime göndermelerde bulundu.

Beşiktaş‘ın Süper Lig’in onuncu haftasında deplasmanda Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşma öncesi Antalya Beşiktaşlılar Derneği’nin düzenlediği Cumhuriyet Balosu yemeğinde basın mensuplarının karşısına geçen Ahmet Nur Çebi, konuşmasına Cumhuriyet Bayramını kutlayarak başladı.

“Yanın arkadaşlar, iyi ki gittiniz!”

Kulübe gelir gelmez tavırların değiştiğini ifade eden Çebi, “Daha seçileli 1 hafta oldu. Gidenlerden bir tuhaf davranışlar var. Bu ne hırs. Yanıyorlar. Yanın arkadaşlar, iy iki gittiniz. Kulüpten içeri girdik, bir tane profesyonel bizi karşılamadı. 80 bin lira, 120 bin lira net maaş alan bu profesyoneller 10 gün önce Kartal Yuvası çekleriyle tazminatlarını alıp kaçmışlar.” ifadelerini kullandı.

“Milletin bırakıp gitme nedenini 4 günde çözdük”

105 milyon liralık borcu bahane ederek görevi bırakan eski yönetime göndermelerde bulunan Çebi, “Brütler, ikramiyeler, yemek fişleri… 5 personelin kulübe 7 senede maliyeti 21 milyon lira. Ben ve arkadaşlarım da 105 milyon lira borcu ödemek için takla atıyoruz ama onları da takla attıracağız merak etmeyin. ‘Beşiktaş’ın 105 milyon lira borcu var, ödeyemezse UEFA’ya gidemez’ dendi. Milletin bırakıp gitme nedeni olan bu sorunu 4 günde çözdük.” şeklinde konuştu.

“Bunun hesabını kimse bana sormasın”

Beşiktaş’ta 7 sene önce göreve geldiğinde kulübün sıkıntılı durumda olduğunu anlatan Çebi, şunları söyledi: “Dediler ki, ‘Niye durdun?’ Ben bugün göreve niye geldiysem, 7 sene boyunca o sebeple durdum. Beşiktaş zor dönemde, buraya gelirim. 7 sene orada kaldıysam da ‘Kızılcık şurubu içtim’ der, otururum. Bunun hesabını bana kimsenin sormamasını rica ediyorum. Ben oradan gitsem ne olacaktı, kaldım ne oldu? Laf atalım, lekeleyelim. Beşiktaş’ın gelecekte enerjiye ihtiyacı var. Taraftarı üzmeyeceksiniz. Taraftarın enerjisine takımın ihtiyacı var. Genel kurul üyelerini kırmayacaksın, yönetimin ihtiyacı var.”

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.