haberkartali.net

Çebi: “Şampiyonluğa inanıyorum”

08 Şubat 2020 - 9:30
Başkan Ahmet Nur Çebi, dün Ümraniye’de oyuncular ve teknik ekiple bir araya geldi. Başkan, oyuncular ile bir konuşma yaptı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, göreve gelmesinin ardından her maç öncesinde Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde takımla bir araya gelmeye devam ediyor. Bu tutumunu, Gaziantep karşılaşmasının hazırlıkları sırasında da sürdüren Çebi, dün teknik ekip ve oyuncularla buluştu.

Tecrübeli yönetici, ligde önlerindeki periyodu maç maç görüp oyuncularından kazanmaya devam etmelerini istedi.

Tesislerde gerçekleştirilen yemeğin ardından bir konuşma yapan Çebi, “Şubat ayında elimizde 3 hedeften sadece biri kaldı. Şu anda biraz geride olsak da ben şampiyonluğa inanıyorum. Kazanma serimizi sürdürüp sezon sonuna kadar oyun olarak üstüne koymaya devam edersek mutlu sona ulaşma şansımızın en az rakiplerimiz kadar olduğuna inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Yönetimin kendi görevlerini yapmaya çalıştığının altını çizen Çebi, oyuncularından yalnızca mücadele etmelerini ve inanmalarını söyledi.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.