haberkartali.net

Çebi: “Transferde hile hurda düşünmüyoruz”

15 Ocak 2020 - 14:53
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, sponsorluk anlaşmasını duyurdukları basın toplantısının ardından transfer konularına değindi.

Beşiktaş, gıda sektörünün önde gelen markalarından TAB Gıda (Burger King) ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Başkan Ahmet Nur Çebi, ponsorluk anlaşmasının imzalanmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“Beşiktaş’ın ceza alacağı bir işe girmek istemiyoruz”

Transferde yaşadıkları sıkıntıya dikkat çeken Çebi, “Taraftarımız merak ediyor. Gündem belli, sınırlamalar. Bunların sonucuyla ilgili maalesef transfer yapacak noktaya gelemiyoruz. Kendileri bu konuda taviz vermeyeceklerini defalarca söylediler. Transferde hile hurda düşünmüyoruz. Biz Beşiktaş’ız. Beşiktaş’ın ceza alacağı bir işe girmek istemiyoruz çünkü biz buraya işleri toparlamaya geldik.” ifadelerini kullandı.

“Guilherme ile görüşmemiz olmadı”

Yeni Malatyasporlu futbolcu Guilherme iddialarına da değinen Beşiktaş başkanı, “Guilherme ile görüşmemiz olmadı. Menajerler bu dönemde çok aktif oluyorlar. Kendileri gelip bu futbolcunun gelebileceğini söyledi. Şartlarını sorduk ancak pozitif bir cevap vermedik.” şeklinde konuştu.

“Hasic konusunda orta yol bulmaya çalışıyoruz”

Bir önceki yönetimin Ajdin Hasic ile yapmış olduğu anlaşmanın mantıksız olduğunu söyleyen Ahmet Nur Çebi, “Hasic ile böyle bir sözleşme yapılmaması gerekiyordu. 100 bin avro maaş alan bir futbolcunun 2 milyon avro imza parası alması mantıklı değil. Bir orta yol bulmaya çalışıyoruz.” dedi.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.