haberkartali.net

Çebi’den futbolculara: “Bana güvenin, sorunlarınızı çözeceğim”

22 Ekim 2019 - 16:50
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen öğle yemeğinde futbolcularla ve teknik heyetle bir araya geldi.

Ahmet Nur Çebi, BJK Nevzat Demir Tesisleri’ne başkan sıfatıyla ilk kez adım attı. Teknik Direktör Abdullah Avcı ve teknik heyetle görüşen Çebi, sabah antrenmanı sonrası futbolcularla öğle yemeğinde bir araya geldi.

Artık Beşiktaş’ta yeni bir dönem başladığına vurgu yapan Çebi, “Ben pazar günü kongrede zor olanı yaptım. Biliyorsunuz ki camialar, sportif başarı peşinde koşan taraftarlarla dolu. Sizden huzurlu olmanızı, bana ve ekip arkadaşlarıma güvenmenizi rica ediyorum. Artık geride kalan bir iki ay içerisindeki dağınıklığı karşılıklı olarak kaldıralım. Bana güvenin, ben yanınızdayım. canınızı sıkan tüm sorunları biliyorum ve bunları çözeceğim. Çok değerli Abdullah Hoca’mla çok eskiden beri tanışırız. Onu çok severim, beraber devam edeceğiz. Önümüzde iki önemli maç var, bu maçlarda göstereceğiniz performansla benim ve arkadaşlarımın elini güçlendireceksiniz. Biz size, siz de bize yardım edeceksiniz. Ben, benim yapmam gerekenleri biliyorum. Siz de yapmanız gerekenleri biliyorsunuz. Bana ne zaman ihtiyaç duyarsanız hocam aradığında koşup buraya geleceğimden emin olun. Bugüne kadar belki size söylenen şeyler gerçekleşmemiştir. Benim söylediğimi yaptığımı buradaki eski arkadaşlarımızın hepsi bilir. Size yalan söylemeyeceğim ve sizi yalnız bırakmayacağım.” ifadelerini kullandı.

Ahmet Nur Çebi’nin açıklamalarının tamamını buradan izleyebilirsiniz:

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.