haberkartali.net

Cüneyt Çakır’ın Beşiktaş karnesi

30 Ekim 2019 - 12:41
Süper Lig'in onuncu haftasında Antalyaspor - Beşiktaş mücadelesini yönetecek olan Cüneyt Çakır'ın Beşiktaş istatistikleri dikkat çekiyor.

Türkiye Futbol Federasyonu‘nun FIFA kokartlı hakemi Cüneyt Çakır, 47. kez bir Beşiktaş maçı yönetmeye hazırlanıyor. 42 yaşındaki tecrübeli hakemin daha önce yönettiği 46 Beşiktaş maçında siyah beyazlılar 23 galibiyet alırken 11 karşılaşmadan beraberlikle ve 12 mücadeleden de mağlup ayrıldı.

Kart yağmuru

Çakır’ın yönettiği Beşiktaş maçlarında her iki tarafa da çıkan kartların fazlalığı dikkat çekiyor. Bu karşılaşmalarda Beşiktaş’a 111 sarı, 7 kırmızı kart çıkarken rakip takımlara 122 sarı kart, 6 kırmızı kart çıktı.
Cüneyt Çakır, daha önce sadece bir kez Beşiktaş – Antalyaspor karşılaşmalarında düdük çaldı. Çakır’ın 2016/2017 sezonunda Vodafone Park‘ta görev yaptığı mücadeleyi Beşiktaş, Pepe’nin ve Cenk Tosun’un golleriyle 2-0 kazandı.

Bu sezon ilk kez

FIFA kokartlı hakem, son olarak geçen sezonun 32. haftasında Vodafone Park’ta oynanan Beşiktaş – Alanyaspor karşılaşmasını yönetti. Şenol Güneş’in öğrencileri, Adem Ljajic’in ve Ricardo Quaresma’nın attığı gollerle o karşılaşmayı da 2-1 kazanmıştı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.