haberkartali.net

Dele Alli yıktı, geçti

27 Ağustos 2022 - 12:53
Beşiktaş’ın yıldız futbolcuyla ilgili yaptığı tanıtım videosu 25 milyondan fazla etkileşim aldı. FIFA da siyah-beyazlıların videosunu övdü.

Beşiktaş’ın yeni transferi Dele Alli’nin siyah-beyazlılara katılması ve tanıtım videosu dünya çapında yankı buldu. Dünyaca ünlü medya kuruluşları, yıldız futbolcunun transferini flaş haber olarak paylaşırken, 25 milyondan fazla etkileşim aldı. FIFA da, siyah-beyazlıların bu sezon transfer videolarının sonunda yer alan sosyal sorumluluk projesine dikkat çekti. SMA hastalığına dikkat çekilen bilgilendirme notunu ön plana çıkaran FIFA, “Kulübün platformlarını olumlu bir sosyal amacı desteklemek için kullandığını görmek harika” mesajıyla takipçileriyle paylaştı.

Siyah-beyazlıların ses getiren transferi transferi Dele Alli, siyah- beyazlı takımla ilk idmanına dün çıktı. Beşiktaş Teknik Direktörü Valerian Ismael, bu oyuncuyu mümkün olabildiği en çabuk şekilde takımın futbol aklı haline getirmeye çalışacak.

İngiliz futbolcuya orta sahada hücuma yakın bölgelerde görev vermeyi düşünen Ismael, aynı zamanda ekstra çalışmalarla bu futbolcuyu eski günlerine de döndürmek için çaba gösterecek.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.