haberkartali.net

Diaby: “Kırmızı kart çıkması gerekirdi”

10 Kasım 2019 - 21:31
Beşiktaş'ın Yukatel Denizlispor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın yıldızlarından biri olan Diaby, ağır faullere maruz kaldığından yakındı.

Alanyaspor maçıyla Vodafone Park’ta Beşiktaş adına 200. golü kaydeden ve bugün plaketini alan Abdoulay Diaby, “Buradaki 200. golü atarak bir parça da olsa kulüp tarihine geçtiğim için çok mutlu oldum, onur duydum.” ifadelerini kullandı.

Karşılaşmanın tartışılan pozisyonlarına da değinen Malili futbolcu, “İki tartışmalı penaltı pozisyonu var. Özellikle ikincisinin penaltı olabileceğini düşünüyorum. Bir de maruz kaldığım çok ağır bir faul var. Orada da kırmızı kart çıkabilirdi.” şeklinde konuştu.

Milli takıma seçilen 28 yaşındaki hücum oyuncusu, “Milli takım araları bazen yorucu olabiliyor. İyi olan tarafı şu ki milli aranın ardından Beşiktaş’a dönüp toparlanmak için yeteri kadar zamanım olacak. Şu anda takımla iyi bir uyum yakalamış durumdayız. Güzel bir seri yakaladık ve bunu devam ettirmek istiyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.